İstatistiklerime bakmak için tıklayın.
Bana mesaj atmak için tıklayın.

İLK YAZIM !

29 Ekim 2008 Çarşamba

Vizyona Girecek Çocuk ve Gençlik Filmleri 2008-2009


Vizyona Girecek Çocuk ve Gençlik Filmleri 2008-2009



NEKRÜT

Yönetmen: Ulaş Ak
Yapımcı: Best Line Pictures
Oyuncular: Erol Günaydın, Mustafa Topaloğlu, Erkan Taşdöğen, Ercan Yazgan, Başak Sayan, Ferhat Yılmaz, Duygu Çetinkaya, Nuri Alço, Gamze Gözalan, Selahattin Taşdöğen, Sinan Bengier, Fatih Dündar
Vizyona giriş tarihi: 31 Ekim 2008
Tür: Komedi
Özet: Nekrüt adlı gezegenin yönetim konseyi, gezegenin adının tersten okunduğunda Türken olduğunu fark edince, özel bir ekibi dünya gezegeninde Türkiye'ye gönderme kararı alır.
Üç kişiden ve bir çocuktan oluşan ekibin başından, Türkiye'ye ayak bastığı ilk andan itibaren olmadık olaylar geçer.
Olayların kendi içinde komik akışı sona doğru, Nekrütlülerin yaşadıkları gezegende bilmedikleri duyguları öğrenmeleri ile sonuçlanır: Sevgi, aile ve fedakârlık...

filminin fragmanı için tıklayın


Güneşin Oğlu

Yönetmen: Onur Ünlü
Yapımcı: Eflatun Film, Mucizeler Evi
Oyuncular: Haluk Bilginer, Özgü Namal, Köksal Engür, Bülent Emin Yarar, Hümeyra
Vizyona giriş tarihi: 07.11.2008
Tür: Komedi
Özet: Bütün hayatını bir mucize bekleyerek geçiren Fikri Şemsigil, sonunda bu mucizeyi yaşar ve 'Güneşin Oğlu' olduğunu öğrenir. Fakat yaşadığı mucize, düşündüğünün aksine Fikri Bey'in hayatını alt üst eder. Fikri Bey'in ruhu artık, çevresindeki insanların bedenlerine girip çıkmaktadır. Ve sonunda Fikri Bey, bu kez, yıllarca beklediği mucizeden kurtulmak için, gerçeklerin peşine düşmek zorunda olduğunu anlar. Olaylar çığırından çıkmıştır.
Güneşin Oğlu Filmi Resmi Sitesi: www.gunesinoglu.com/



Madagaskar 2 - Madagascar:
Escape 2 Africa

Yönetmen: Eric Darnell, Tom McGrath
Yapımcı: Mireille Soria
Oyuncular / Seslendirenler: Yekta Kopan, Sacha Baron Cohen, Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Cedric the Entertainer , Andy Richter
Vizyona giriş tarihi: Animasyon, Komedi, Macera
Tür: 28 Kasım 2008
Özet: New York hayvanat bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam/ Suaygırı Gloria’nın maceraları “Madagascar 2” de ilk filmin sonunda kaldığı yerden devam ediyor. İlk filmde kahramanlarımız New York’tan Madagascar Adası’na gelmişti. “Madagascar 2” ise kahramanlarımızın Afrika macerasını konu alıyor.
Madagascar2 Filmi Resmi Sitesi: http://www.madagascar-themovie.com/





Osmanlı Cumhuriyeti

Yönetmen: Gani Müjde
Yapımcı: Avşar Film
Oyuncular: Ata Demirer, Ruhsar Öcal, Atilla Olgaç, Vildan Atasever
Vizyona giriş tarihi: 21.11.2008
Tür: Komedi
Özet: 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor. Filmde Atatürk’ün hiç lider olmaması, Kurtuluş Savaşı’nın yapılmamasıyla cumhuriyet değil Osmanlı Cumhuriyeti’nin günümüze uyarlanmış devamı anlatılıyor. Türkiye Cumhuriyeti yerine Osmanlı Cumhuriyeti’nin devam etmesi, ülkede yabancıların toprakları paylaşması, Ankara’nın başkent olmaması, padişahın olması, hükümetin AB yanlısı olması, tabelaların, plakaların hem Türkçe, hem Arapça olması, padişahın sürgüne gönderilmesi, padişahın kaftanının altında takım elbise olması gibi trajikomik hikayeler ve ayrıntılar yer alacak. Filmin ikinci yarısında ise Atatürk’ün var olduğu bir cumhuriyet anlatılıyor.
Osmanlı Cumhuriyeti Filmi Resmi Sitesi: http://www.osmanlicumhuriyeti.com/
Fragmanı için tıklayın


Kadri’nin Götürdüğü Yere Git

Yönetmen: Onur Tan
Yapımcı: Usta
Oyuncular: Şafak Sezer, Alp Kırşan, A. Mümtaz Taylan, Esin Civangil, Eylem Şenkal
Vizyona giriş tarihi: 16.01.2009
Tür: Komedi
Özet: Kadri ve Cem birbirinden vazgeçemeyen iki yakın dosttur. Cem yaşadığı ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan büyük aşkından bunalıma girmiş ve onu hayata döndürmek yine Kadri’ye düşmüştür. Kadri, onu bunalımdan kurtarmak için Antalya’ya götürür. Cem’in eski sevgilisi Betül de, yeni sevgilisi Hakan ile aynı tatil köyüne gelirler. Bir dizi sürprizlerle karşılaşan Kadri ve Cem, kendilerini hiç tahmin etmedikleri birbirinden komik olayların içinde bulurlar.





İlgili yazılarım:
* Film: Çocuk
* Eski Filmlerden Hoşlanır Mısınız?
* Film: 120
* Belgesel Film Sever Misiniz?

*Vizyona Yeni Girecek Çocuk Filmleri

Hiç yorum yok:

.

SON YAZILARIM



Yazacak çok şeyim var
- Okuduğum Kitaplar
- Seyrettiğim Filmler
- Otobüsle Yolculuklarım
- Kullandığım Bilgisayarlar
- Gördüğüm Yerler
- Kaldığım Oteller
- En Sevdiğim Siteler
- Bindiğim Arabalar
- Benzin İstasyonları
- .........
" Sponsorlar Arıyorum"
Blog istatistiklerim için TIKLAYIN


Baktım blog belgesellerdeki Pakistan Hindistan otobüslerine dönmeye başladı, bir köşeye topladım bu ıvır zıvırı. Ivır zıvır dediğime bakmayın, siz yine de beni favorilerinize almayı unutmayın. Bir de şu ankete kaç yaşınızda olduğunuzu belirtirseniz ( hesapladım, 2 saniye tutuyor) çok sevinirim.

Subscribe

Join My Community at MyBloglog!
Personal Blogs - Blog Top Sites

B L O G İ Ç İ A R A M A