İstatistiklerime bakmak için tıklayın.
Bana mesaj atmak için tıklayın.

İLK YAZIM !

11 Aralık 2007 Salı

İtiraz

İTİRAZ


Diyorlar ki bu bloğu bir büyük yazmış. Yalan. İtiraz ediyorum. Büyüklerim, annem babam, en başta da yazdığım gibi bana yardım ediyorlar, yazım hatalarımı düzeltiyorlar, ingilizce kaynaklarda yardımcı oluyorlar, bazı scriptleri bulmam için vakit harcıyorlar, doğrudur. Hatta sansürlüyorlar, onlarca yazılması ayıp olan şeyleri yazmamamı söylüyorlar. Ama bu bu blog benim blogum. Bu arada bir durumu da düzeltmeliyim: Bloğu yazmaya başladığımda 11 yaşımdaydım. Geçenlerde 12 oldum. Bence 11 - 12 yaşındaki salak olmayan, biraz ingilizce bilen biri basit bir blog hazırlayabilir . Ben hatta bir yazımda söylediğim gibi " gofret parası" bile kazanmayı planlıyorum. Gerçi hiçbiriniz bu konuda bana yardımcı olmadınız, şimdiye kadar tık yok , babamı haklı çıkarmak için uğraşıyorsunuz ama bir yazıda okumuştım: blog yazarları sabırlı olmalıymış. Valla ben bir hobi olarak blog yazarak interneti öğreniyorum. Babam da haklı olabilir, ama ben de haksız sayılmam. Ne yani oturup msnde arkadaşlarımla laklak mı yapmalıyım, veya inek gibi ders mi çalışmalıyım...Zamanımı burada harcamayı istiyorum. Ayrıca başka blog planlarım da var, sömestir tatilinde hazırlayabilirim. Onu yaparsam hele bana bunu yapamaz diyenler ona ne diyecek bilemiyorum. Yahu zor birşey değil ki bu...Niye büyütüyorsunuz. Salak bir kız değilseniz yaparsınız.

----------
Yazıyı yazdıktan sonra bana çamur atanı araştırdım: Başka ne bekleyebilirdim ki... Babamın mezun olduğu okuldanmış. Babamın okul arkadaşları da var tanıdığım, sevdiğim. Ama bu grup adam hep böyle demek ki, aşırı bir güvenleri var kendilerine ve bu da bence zarar veriyor kendilerine...Babamla bu konuyu tartışacağım. Ha bu arada annemde aynı okuldan. Ama on da öyle bir durum yok çok fazla. Az var ama!

2 yorum:

Nihat Demirkol dedi ki...

ben bir buçuk yldır blog tutuyorum ama halâ bloğuma reklam koymadım...

yoo, çocuk olduğuna inanmadığımdan değil ama on iki yaşında biri olarak, yazmaktan/paylaşmaktan öte kaygılar da taşıyorsun... herhalde bunlar da anne-babanın yardımları ve telkinleri sayesinde...

sana bol kazanç diliyorum!

ufak yolcu dedi ki...

Nihat Abi / Amca,
ben büyüklerimden imalı eleştiriler yerine şunu şundan dolayı şöyle yap böyle yap diyen yol göstermeler bekliyorum. ayrıca para mara kazanamayacağımı babam söylemişti, forumlarda da okuyorum. ama benim bazı planlarım var yapmak istediğim, kendime kendi paramla site ismi almak, bazı programlar almak gibi. Ayrıca diyelim ki para da kazanmaya başladım, bunda ne gibi sorun olabilir? Siz para kazanmıyor musunuz?
"Şu nedenden dolayı bloğuna reklam koymamalısın" demeliydiniz bence. Ben de düşünmeliydim. Ayrıca sizin bloğunuzda da reklam var: Reklam sadece adsense kullanmak mıdır? Siz de Tracy Chapman'dan Sezen Aksu'ya kadar bir çok ticari markayı ve onlarca siteyi ana sayfanızda kullanarak reklam yapmışsınız. Bir de bu açıdan düşünmeli.

.

SON YAZILARIM



Yazacak çok şeyim var
- Okuduğum Kitaplar
- Seyrettiğim Filmler
- Otobüsle Yolculuklarım
- Kullandığım Bilgisayarlar
- Gördüğüm Yerler
- Kaldığım Oteller
- En Sevdiğim Siteler
- Bindiğim Arabalar
- Benzin İstasyonları
- .........
" Sponsorlar Arıyorum"
Blog istatistiklerim için TIKLAYIN


Baktım blog belgesellerdeki Pakistan Hindistan otobüslerine dönmeye başladı, bir köşeye topladım bu ıvır zıvırı. Ivır zıvır dediğime bakmayın, siz yine de beni favorilerinize almayı unutmayın. Bir de şu ankete kaç yaşınızda olduğunuzu belirtirseniz ( hesapladım, 2 saniye tutuyor) çok sevinirim.

Subscribe

Join My Community at MyBloglog!
Personal Blogs - Blog Top Sites

B L O G İ Ç İ A R A M A