İstatistiklerime bakmak için tıklayın.
Bana mesaj atmak için tıklayın.

İLK YAZIM !

2 Aralık 2007 Pazar

Okul Öncesi Boyama Siteleri, Kitapları


Okul Öncesi Boyama Siteleri, Kitapları


Aşağıda size internette ulaşabileceğiniz bir çok boyama sitelerinin linkini veriyorum. Gerçi Google'da coloring painting for children veya drawing for children veya benzeri bir ifadeyi yazınca tonlarca çıkıyor ama aşağıdakiler de benim sizin için seçtiklerim, NASA'nın sayfasından, National Geographic'e kadar hepsini toparladım.



Okula gitmeden önce en sevdiğim işlerden biri de duvarlar dahil her tarafı boyamak ve çizmekti. Hatta bizimkiler benim odamın bir duvarını bir kağıtla kaplayarak yapacağım tahribatı aza indirmeyi denemişler ama yine de evin tarafımdan canına okunmasına engel olamamışlar.

Okul öncesi etkinlik olarak en sevilen, en çok vakit geçirilen etkinliklerdendir boyama. Renkli kalemler aklı baştan alır. Duvarları biraz korumak için küçük kardeşlerimin dikkatini biraz da internet sitelerine çekmek yararlı olur. Hem bilgisayarla da tanışmış, kullanmayı öğrenmeye başlamış olurlar.

Online boyama, resim yapma için bu sayfamdan yararlanabilirsiniz, tıklayın.
Çocuklar için hazırlanmış bedava bir çizim kitabını indirmek için tıklayın.

Bu bedava e-kitap çok güzel, birlikte minik öykülerle çizim ve boyamayı öğreniyorsunuz.

Aşağıda sizin için derlediğim boyama siteleri:

http://www.nationalgeographic.com/coloringbook/archive/ http://kids.msfc.nasa.gov/puzzles/coloring/ http://www.artistshelpingchildren.org/coloringprintouts.html http://www.thekidzpage.com/colouring_menus/index.htm http://www.coloring-page.net/kids.html http://www.learningplanet.com/parents/alphabet/ http://www.kidskonnect.com/content/view/223/27 http://www.printables.fun-web-tips.com/documents/kidscoloringpages.html http://www.dltk-kids.com/coloring.htm http://www.uptoten.com/kids/coloringpage-home.html http://www.coloringsite.com/ http://www.coloring.ws/children1.htm





İlgili Yazılar:

Okul Öncesi Oyunlar
Okul Çağı Oyunları
Online resim, online boyama

1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba çok özel bir yer
nazik düşüncelerinizi okumak çok keyifli görüyorumki çok özel bir yer hazırlamışsınız bizde sizi takip etmekten mutluluk duyucaz

.

SON YAZILARIM



Yazacak çok şeyim var
- Okuduğum Kitaplar
- Seyrettiğim Filmler
- Otobüsle Yolculuklarım
- Kullandığım Bilgisayarlar
- Gördüğüm Yerler
- Kaldığım Oteller
- En Sevdiğim Siteler
- Bindiğim Arabalar
- Benzin İstasyonları
- .........
" Sponsorlar Arıyorum"
Blog istatistiklerim için TIKLAYIN


Baktım blog belgesellerdeki Pakistan Hindistan otobüslerine dönmeye başladı, bir köşeye topladım bu ıvır zıvırı. Ivır zıvır dediğime bakmayın, siz yine de beni favorilerinize almayı unutmayın. Bir de şu ankete kaç yaşınızda olduğunuzu belirtirseniz ( hesapladım, 2 saniye tutuyor) çok sevinirim.

Subscribe

Join My Community at MyBloglog!
Personal Blogs - Blog Top Sites

B L O G İ Ç İ A R A M A